Vad är T-Flex?

T-Flex är ett helt nytt system för OVK-besiktningar (obligatorisk ventilationskontroll), utvecklat av Sotningsväsendet i Gävle / Prox Holding AB i samarbete med webbyrån Dreamscape Interactive, kommunikationsbyrån
Precis Reklam och användarna själva - skorstensfejarmästare över hela landet!

Visionen med T-Flex är att tillhandahålla ett verktyg som är både enkelt, bra och roligt att arbeta i, för alla som arbetar med OVK. T-Flex skapar enkelt både protokoll, besiktningsutlåtanden, injusteringsprotokoll och besiktningsintyg, och man gör lika enkelt snygga utskrifter som dokument i digitalt format. Allt arbete görs online, direkt i vanliga webbläsare, från datorn på kontoret eller i surfplattan ute på fältet.

 

    

Tidseffektivit

Vi har lagt stor vikt i att skapa ett så tidseffektivt och resursbesparande system som möjligt. Med hjälp av ägar- och fastighetsregister, individuella användarkonton för varje besiktningsman, kopieringsfunktioner och inscannade signaturer, så kan du som användare både skapa nya besiktningar och leverera dessa direkt till kunden på nolltid.

 

Tillgängligt

Använd systemet när som helst, och var du än befinner dig - på kontoret, ute på fältet eller hemma i vardagsrummet! Systemet är helt webbaserat och kräver endast en vanlig webbläsare med internetuppkoppling. Du kan använda T-Flex på såväl datorn som i surfplattan och telefonen.

 

Snygga utskrifter

Generera protokoll, besiktningsutlåtande, injusteringsprotokoll och intyg i PDF-format, för utskrift eller att maila till kunden direkt ifrån systemet! Med hjälp av inscannade signaturer från era besiktningsmän, så slipper ni skriva ut för att skriva under innan leverans. Er logotyp, era kontaktuppgifter, samt eventuella certifieringslogotyper mm infogas automatiskt i varje utskrift.

 

Obegränsat antal användare

Stor personalstyrka? Inga problem! I licenskostnaden ingår ett obegränsat antal användarkonton. Varje användare/besiktningsman kan tilldelas eller nekas tillgång till valfria delar av systemet. För att göra innehållet mer överskådligt, kan man också välja att låta varje användare se endast sina egna besiktningar.

 

Tryggt & Säkert

Varje kund har en egen databas för lagring av kund- och besiktningsuppgifter, samt en egen, åtskiljd del för lagring av filer i systemet. Alla inloggningsuppgifter sparas i krypterat format. Backuper av filer och databaser görs dagligen av webbhotellet, och du kan själv välja att exportera och spara ned din egen databas när helst du vill.

 

Support och underhåll

Förutom löpande underhåll och förbättringar av systemet, så ingår också fri support via både telefon och e-post i licenskostnaden. I systemet finns även en inbyggd manual, med snabblänkar från varje sida för snabb problemlösning. Vi tar tacksamt emot förslag på nya funktioner och feedback på befintliga - systemet utvecklas tillsammans med våra användare!

 

Intresserad? - Prova på!

Kontakta oss och ange ert företagsnamn, organisationsnummer samt era kontaktuppgifter, så sätter vi ihop ett helt kostnadsfritt konto åt er. Prova på och utvärdera systemet i lugn och ro, så hör vi av oss och stämmer av ifall ni vill fortsätta använda T-Flex och skaffa en licens efter ca 60 dagar.